Nieuwbouw

De bouw van een nieuwe woning of bedrijfspand is voor veel mensen niet alleen een belangrijkse stap in hun leven of in de voortgang van een bedrijf, het is meestal ook een belangrijke en ingrijpende gebeurtenis. Met onze vakkennis, ervaring en inzet helpen wij u graag om uw droomhuis of nieuwe bedrijfspand te realiseren. Van het eerste ontwerp tot en met de uiteindelijke oplevering.

In een eerste persoonlijk gesprek bespreken wij graag uw wensen voor de nieuwbouw. In dit gesprek kunnen wij antwoord geven op al uw vragen. Over het type woning dat u wilt bouwen bijvoorbeeld of over de mogelijkheden die passen binnen uw budget. Aan de hand van dit wensenpakket kunnen wij u een passende prijsopgave aanbieden voor de totale nieuwbouw.

In het overzicht van gerealiseerde projecten vindt u enkele voorbeelden van nieuwbouwprojecten die wij de afgelopen jaren gerealiseerd hebben. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor een persoonlijk gesprek vragen wij u vrijblijvend contact met ons op te nemen.