Hoofdinhoud

Van Zantvoort Bouwbedrijf

Elk succesvol bouwproject vraagt om kennis, flexibiliteit en ervaring. De afgelopen vijfentwintig jaar hebben wij ons daarom gespecialiseerd in het bouwen, renoveren en verbouwen van woningen en bedrijfspanden. Onze opdrachten zijn erg divers en variëren van een uitbouw tot aan complete nieuwbouwwoningen. Hoe groot of klein uw project ook is, wij helpen u graag en begeleiden u bij elke stap van het proces.

 

Van Zantvoort verzorgt het gehele bouwtraject – van ontwerp tot aan de oplevering. We regelen de juiste materialen en stemmen deze op uw situatie af. We werken daarbij zo precies, efficiënt en duurzaam mogelijk. Bovendien hechten wij veel waarde aan transparantie, wat betekent dat we u tijdens elke fase van het traject zoveel mogelijk meenemen.

 

Op onze website vindt u een aantal voorbeelden van onze specialiteiten en reeds gerealiseerde projecten. De ervaring leert ons echter dat elke woning, verbouwing of renovatie om een andere en eigen benadering vraagt. Wanneer u wilt weten wat de mogelijkheden voor uw project zijn, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

Lees verder

Recente projecten

Een selectie van recent opgeleverde bouwprojecten, en reeds aangenomen nieuwbouw en renovatie projecten. 

“Met onze vakkennis, veelzijdigheid en flexibiliteit als krachtig fundament, realiseren wij ieder project van ontwerp tot oplevering”

  • 25 jaar ervaring in de bouw en renovatie
  • Uitgebreide ondersteuning, ook in het voortraject
  • Altijd één aanspreekpunt voor alle werkzaamheden
  • Bouwzekerheid door Woningborg