Hoofdinhoud

Over ons

Het begin
Van Zantvoort bestaat al meer dan vijfentwintig jaar. Sinds de oprichting is er veel veranderd: waar wij begonnen met een team van twee, hebben we inmiddels 20+ werknemers in dienst. Onze aanpak is in al die jaren echter niet veranderd – de opdrachtgever staat nog altijd centraal. We hebben natuurlijk wel meer kennis en ervaring opgedaan, wat betekent dat we nog beter aan de wensen van onze opdrachtgevers kunnen voldoen. Tijdens een bijeenkomst van Ondernemend Geffen is Patrick van Zantvoort, oprichter en eigenaar, zelfs uitgeroepen tot Ondernemer van het Jaar 2019.

 

Visie
De opdrachtgever staat bij ons altijd centraal. We benaderen al uw wensen en ideeën met een open houding en gaan geen uitdaging uit de weg. We combineren onze uitgebreide kennis en ervaring met solide vakmanschap, zodat alle betrokkenen tevreden zijn over het eindresultaat. Bovendien verzorgen wij het gehele bouwtraject, van begin tot eind. We komen samen tot een doelgerichte aanpak in de eerste fase en voeren daarna alle benodigde werkzaamheden uit: van hak- en breekwerk tot aan loodgieter- en elektrawerk etc.

 

Persoonlijk
Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke aanpak. U heeft tijdens het gehele traject daarom maar een aanspreekpunt, waar u altijd terecht kunt voor informatie en advies. Bovendien werken wij zo transparant mogelijk: we nemen geen enkele beslissing zonder overleg en zorgen ervoor dat u precies weet waar wij op welk moment mee bezig zijn. Zo weten wij zeker dat alle partijen tevreden zijn over het eindresultaat en met een fijn gevoel terugkijken op het project.

 

Flexibel
De afgelopen jaren hebben wij ons gespecialiseerd in het bouwen, verbouwen, renoveren en realiseren van allerlei panden. We zijn elk project met een open en flexibele houding aangegaan, hoe uitdagend ook. Deze flexibiliteit heeft ons veel kennis en ervaring gebracht, inclusief de kunst om onmogelijke situaties succesvol af te wikkelen. Dat betekent dat wij elk idee van u ten harte nemen, hoe moeilijk de uitvoering ook lijkt.

 

Duurzaam
Duurzaamheid speelt een steeds belangrijke rol in onze samenleving. Ook bij Van Zantvoort proberen wij zo duurzaam mogelijk te ondernemen en te bouwen. We kiezen waar dat kan voor milieuvriendelijke materialen en hanteren een duurzame werkwijze die leidt tot een gedegen eindresultaat. Bovendien bieden wij verschillende duurzame opties aan, zoals een nul-op-de-meter-woning, warmtepomp en elektrische verwarming.

 

Bij Van Zantvoort zijn we altijd op zoek naar mensen die onze visie delen en ons verder helpen groeien. Dat geldt voor vast personeel, maar ook voor stagiaires. We hebben dan ook alle benodigde papieren om stagiaires te begeleiden en zichzelf te laten ontwikkelen. Interesse? Neem dan contact op.

Patrick van Zantvoort is 'Ondernemer van het Jaar 2019'