Hoofdinhoud

Renovatie & verbouw - Uw ideale woning binnen een mum van tijd!

Wanneer u een instapklare woning koopt, bestaat de kans dat deze niet helemaal aan uw wensen voldoet. Dat is logisch, want u heeft de indeling en de vaste elementen van de woning, zoals de keuken en badkamer, niet zelf uitgezocht. Ook is het mogelijk dat u de woning ten tijde van het kopen helemaal het einde vond, maar dat u nu behoefte heeft aan meer ruimte. Misschien denken u en uw partner aan gezinsuitbreiding of wilt u graag een extra kantoorruimte. In dat soort gevallen biedt een verbouwing of renovatie vaak de oplossing.

 

Een verbouwing kunt u zo groot of klein maken als u zelf wilt. Misschien droomt u van een garage met complete keuken aan uw woning of wilt u alleen een nieuwe dakkapel of serre laten zetten. Wat uw wens ook is, wij helpen u graag om deze te verwezenlijken. We realiseren elke denkbare aanpassing aan uw woning of bedrijfspand, hoe groot of klein die aanpassing ook is. We werken met mensen die hun vak verstaan en houden een duidelijke planning aan. Samen maken we goede tijdsafspraken, zodat u zo snel mogelijk van alle voordelen van uw verbouwde woning kunt genieten.

  

Wij verzorgen het gehele bouwtraject, van sloop tot en met de oplevering. We leveren alle materialen en voeren alle werkzaamheden uit. We werken daarbij met professionele producten, afgestemd op uw situatie. Tijdens het gehele project hebben we alle aandacht voor veiligheid en duurzaamheid. Bovendien zorgen we ervoor dat u zo weinig mogelijk last heeft van de verbouwing en dat u deze zorgeloos ervaart. Dat betekent dat u met al uw vragen bij één aanspreekpunt terechtkunt en dat wij elke beslissing met u overleggen.  

 

Mocht u geïnteresseerd zijn in onze diensten, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Recente renovatie- en verbouwprojecten

Hieronder vindt u een aantal van onze reeds gerealiseerde renovatie- en verbouwprojecten. Wanneer u graag wat extra informatie wilt ontvangen over onze diensten of direct een afspraak wilt maken, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

“Met onze vakkennis, veelzijdigheid en flexibiliteit als krachtig fundament, realiseren wij ieder project van ontwerp tot oplevering”

  • 25 jaar ervaring in de bouw en renovatie
  • Uitgebreide ondersteuning, ook in het voortraject
  • Altijd één aanspreekpunt voor alle werkzaamheden
  • Bouwzekerheid door Woningborg