Hoofdinhoud

Nieuwbouw: samen realiseren we jouw droomhuis!

De bouw van een nieuwe woning gaat vaak gepaard met een grote verandering in uw leven. Misschien gaat u voor de eerste keer in een koophuis wonen of denken u en uw partner aan gezinsuitbreiding. Wat uw beweegreden ook is, de bouw van een nieuwe woning is een grote stap en ingrijpende gebeurtenis. Hetzelfde geldt voor de bouw van een nieuw bedrijfspand, omdat dit vaak samenhangt met de groei en voortgang van uw bedrijf. Om uw nieuwbouwproject succesvol af te ronden, is juiste begeleiding dan ook van groot belang.

 

Met onze uitgebreide kennis, jarenlange ervaring en solide vakmanschap helpen wij u graag bij de realisatie van uw nieuwbouwproject. We begeleiden u bij elke stap van het bouwtraject en verzorgen alle werkzaamheden, van het eerste ontwerp tot en met de uiteindelijke oplevering. We proberen aan al uw wensen te voldoen, maar denken ook graag mee. We gaan elk project met een open houding aan en zijn niet bang om buiten de vaste lijnen te denken. We laten u alle mogelijkheden zien en nemen daarbij gezamenlijk beslissingen, zodat niemand voor onverwachtse verrassingen komt te staan. Bovendien heeft u tijdens het gehele project maar één aanspreekpunt, waar u met al uw vragen en ideeën terechtkunt.

 

Wij houden van een persoonlijke aanpak en gaan daarom graag, geheel vrijblijvend, een eerste kennismakingsgesprek met u aan. Tijdens dit gesprek nemen we al uw wensen voor het nieuwbouwproject door en geven we antwoord op uw vragen. We bespreken wat voor type woning of pand u wilt bouwen en leggen u alle mogelijkheden voor die passen binnen uw budget. Aan de 

hand van het wensenpakket bieden wij u daarna een passende prijsopgave aan voor het complete nieuwbouwproject.

 

 

Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op.

“Met onze vakkennis, veelzijdigheid en flexibiliteit als krachtig fundament, realiseren wij ieder project van ontwerp tot oplevering”

  • 25 jaar ervaring in de bouw en renovatie
  • Uitgebreide ondersteuning, ook in het voortraject
  • Altijd één aanspreekpunt voor alle werkzaamheden
  • Bouwzekerheid door Woningborg